Slagg.

Hej bbbääääbbbbeeesss slaggar hos allra bästa vännen idag! Så jag hinner inte blogga idag. Puss! //Lina o Ida






Fick en fråga....

Fick en fråga varför jag inte fick träna förut/ just nu. Jo det är så att jag fick ju åka in till sjukhuset förra veckan. Det började ju med streptokocker eller hur man nu stavar det. Sen fick jag ont i hela kroppen och kunde inte röra mig. Så nu går jag på pencelin så det är derför. Nu vet ni de puss!

God natt!



Dagens outfit svarta hunters, mina svarta favvo byxor ni vet vilka, hollister linne och en mys kofta!

Dagens!






SNART FÅR JAG TRÄNA IGEN! :D




Kalla mig nyttig va du vill!

Haha ja som rubriken lyder! Jag sitter med de här och ska kolla på Familjen Annorlunda! Haha missade de igår. Haha ska käka allt de här för min skolsyster sa att jag va tvungen att äta upp mig 5 kilo för att jag va för smal osv osv... Puss


Svar på frågestunden.

Nu kommer svaren på frågestunden!
 
Emma:Vart gjorde du din fina header?

Den gjorde min kompis åt mig jag jag hade nyss gjort åt fem stycken och orkade inte göra åt mig själv haha.
Elin!:hur fixade du hela designen på din blogg? den är skitsnygg

Samma där. Tack :)
elin säger:

har du pojkvän? isåfall kan du lägga ut bild på han? 
vad använder du för smink? 
har du djur? 
vad gör du om dagarna förutom skolan? 
längtar du till sommaren? 
<3


1.Inte just nu det tog slut igår. 2.Eftersom jag inte har så haha nej men när jag har kille nästa gång ska jag försöka komma ihåg det. 3.Jag använder foundation, mascara och puder men inte alltid. 3.Nej inte just nu men vi ska köpa hund igen. 5.Jag är med mina kompisar, shoppar, innebandy innebandy innebandy haha och dans dans dans osv osv. 6. Om jag gör!<3

Alice:vad är bäst? En lögn som skapar ett leende eller en sanning som skapar en tår?

 

Vad är det pinsammaste du n¨gonsin gjort?
 

En sanning som skapar en tår. Jag vet faktist inte vad det pinsammaste jag gjort är. Hmm..

Klara:Tycker du om Harry Potter?

 

Helt OK. Förut va jag galen i Harry Potter och va på Harry Potter studion i London och allt men inte så mycket just nu. :)
Emma:Loka eller bubbel vatten?? :D

Haha vad är skillnaden? Men typ loka.
Josefin:Choklad eller glass? 
Pizza eller sushi? 
Bil eller buss? 
Pojkvän/flickvän eller singel?

Choklad tror jag. Sushi. Bil. Oj vad svårt jag vet inte! Finns både sina fördelar och nackdelar med att ha pojkvän och samma sak med singel. :)
Emma:Favo film? 
Favo Serie? 
Favo smink? 
Vart köpte du din keps? 

She's the man, fredag den 13 och många fler.
House.
Mascara.
Vet faktist inte.
Josefin: Pojkvän?

Inte just nu.
Josefin:Vad gör du på fritiden?

Innebandy,dans,gitarr,kompisar,shopping mm....
Frida:Har du något husdjur? 
btw, jättefin blogg! :)

Inte just nu. Tack så mycket! :)
Ida:Vad har du för kamera?? 
Skit snygg blogg älskar utseendet <33
En Nikon d3000 och en Nikon d6000.

Naaw tack<33
missyoutou.blogg.se säger:

Hur luktar dina fötter? 
Varför luktade du på dina fötter när du läste min första fråga?


Jag vet inte hur mina fötter luktar?Jag luktade inte på mina fötter. Jag har fot fobi!

Emma:Okej här har jag några fågor? 

*Vilket pogram använde du för att göra headern? 
*Är du hemligt kär i någon? 
* Om du skulle få bo på en öde ö i 1 år vilka 3 saker skulle du då ta med dig? 

 
Jag vet inte vad min kompis använde men jag brukar använda photoshop.
Haha nej.
Mitt rum, mina kompisar och gallerian! Haha! Nörd jag vet!
Amanda:*Gör du gratis header? 
*Färg på tandborsten

Japp det gör jag det är bara kontakta mig.
Rosa.
Andii ~ more cupcakes for the people! ~♥ säger:

Hur var din jul? Favoritmärke på kameror?

Den va bra tror jag. Nikon och Canon!
Rose:Vilket spel brukar du köra mest? 
Om du vann 30.000 kr vilka 3 första saker skulle du göra för pengarna?

Vet inte. Först skulle jag göra klart mitt hus (Har eget hus) för det är inte klart än. Och sen vet jag inte. Saker till mina kompisar och till mig.
Tror du enhörningar finns eftersom att hästar inte finns?

Haha nej!
Sod:Har du någon gång mått dåligt över dig själv?

Ja absolut!
 
Tack för alla fina kommentarer jag får av er! Super frågor! Puss!
 

Dålig uppdatering.

Hej lovers! Det har varit dålig uppdatering pgr av att det tog slut mellan mig och Erik igår. Så då har det varit lite tungt. Men Erik om du läser dehär så vill jag att du ska veta att jag inte ångrar något med dig! Men iallafall igår åkte vi ju till Täby bla bla bla sen drog jag hem och va med Kasper sen hade jag träning. Men det blir så sjukt tungt med innebandy när man legat på sjukhus och allt så pappa sa att jag fick gå åt sidan så jag inte fick värsta skiten i hjärtat. För det är jätte lätt att få om mnar tränar när man varit sjuk. Men aa idag "slutade" vi vid typ 1 och hade en och en halv timmas holtimme. Då drog jag, Kim, Kasper, Fredrik och Markus till Kim. Vi hade sjukt roligt. Sen gick vi tillbaka till skolan och sen hem till Kim igen. Jag är så sjukt glad över att jag har er ni betyder mer än något för mig! Nu ska jag käka så bloggar mer sen. Kanske kommer svaren på frågestunden också. Vi får se vad jag hinner! Puss!








































New in




Bråk.

Igår va de bråk på alla möjliga håll i mitt liv. Typ största bråket med Erik. Men jaja. Det kom många tårar men jag va med min syrra och jag mår så jävla bra av att vara med henne. Vi bastade och hade spa. Idag ska jag dra till Täby först och köpa lite stuff. Sen kommer Kasper :D och då kommer jag må bäst. Så ska jag vara med honom hela dagen och bara chilla typ. Pappa beställde en Jofama by Kenza jacka till mig nyss! :D Så sjukt glad! :D Bloggar mer sen puss!


Bloppis.

Ska jag ha en bloppis på bloggen? Vad tycker ni? Puss och kram god natt!

Härliga läsare!

Hej alla härliga läsare! Jag tycker faktiskt att jag ska bli frisk nu. Nu har jag inte kunnat ta mina mediciner nu på eftermiddagen eftersom vårat vatten har typ fryst så några är här och fixar det just nu. Så då mår jag ännu dåligare. Har skypat med Kasper hela dagen idag igen som igår. Och de kommer vi nog gör hela kvällen och natten idag igen. Han betyder verkligen guld för mig! Kan prata om allt med honom och han lyssnar. Han och jag är alltid ärliga mot varandra! Känns så skönt att jag har honom. Ska aldrig förlora honom! Blöggar mer sen! Pöss!


Morgonen.

Vaknade av att massor av skit ungar skapade en kik konversation. Dem håller fortfarande på och om man lämnar så lägger dem till en igen. Kanske kommer med en video på frågestunden idag. Vi får se. Men aa fortsätt med frågestunden. Puss!

Vilke färg...

Jag ska köpa en ny Michael Kors väska för min gamla gick sönder. Jag vet inte vilken färg ska jag ha? Vit eller svart? Hjälp mig!! Jag tycker svart men nu är det vår snart och då är det snyggt med vit. Men jag vet inte tror jag ska ha svart. Vad tycker ni? Puss

Fortsätt med frågestunden här!


Smärtan.

Jag hatar att må såhär. Smärtan är skit jobbig. Jag kan knappt prata eller något. Jag har typ inte ätit på en vecka. Idag kommer det vara en tv dag igen. Fy. Bloggar mer sen puss!

Bilder från 2012.

Här kommer lite bilder som är tagna under 2012.
<

Försöker äta.

Men de går inte så bra! :'(


Akuten!

Idag hade jag så ont så vi åkte in till akuten och satt där i 2 och 1 halv timma. Det visade sig att jag har streptokocker (Staving). Så jag blir hemma flera dagar till! Blä! :'(. När vi va på apoteket för att hämta medicin så köpte jag lite saker. För hudvård! Bloggar mer sen för jag kollar på film just nu! Puss


Ska försöka få i mig lite nu!




Lite bilder.



Ful.


Ful-

https://www.youtube.com/watch?v=ux_3vg0y2-I

Haha är lite sjuk pappa! Eller mycket!




FRÅGESTUND!

Fråga på!

Sjuk

Idag stannar jag hemma från skolan för jag mår verkligen piss! Dock har jag tydligen smittat Erik hörde jag igår. Usch. Min hals är typ 10 meter tjock! Ska nog till docktorn imorgon. Idag tänkte jag komma med massor av inlägg till och med videoinlägg även fast jag inte har någon röst kvar. Lite frågestund och sen får vi se vad jag mer kommer med. Puss

STAY STRONG

Det kommer aldrig sluta chocka mig hur många tjejer, och killar, det finns där ute som mår dåligt. Ibland när jag läser vad många av er skriver så blir jag så ledsen, jag får ont i hjärtat. Har lust att bara gråta för det är så hemskt. Ingen förtjänar att må som många av oss mår. INGEN. Jag vill bara säga till er.... Jag förstår. Det gör jag verkligen. Bättre än ni tror. Den där känslan av att man inte har kontroll över något. Då man inte ens vill befinna sig i sitt egna skinn för att man blir så äcklad av sig själv. De tider man kollar i spegeln och bara tänker "Varför?" eller då man inte kan sluta jämföra sig med den vackra tjejen som precis gick förbi. De dagarna allt är så sjukt dåligt och man har hit the rock bottom. Och man är bara så TRÖTT. Trött på att vänta på någon som äntligen kommer ge den kärlek man kräver så mycket. Att få känna sig älskad. Man är bara så trött på att vänta att man till slut börjar undra: Är det värt det? Men gör det snälla ni. Vänta. Även om man är så trött på det att varje dag blir en utmaning. För de finns de dagar man har de där speciella stunderna då man är glad och kan glömma bort verkligheten för en stund. Visst, verkligheten kan slå till, kanske hårdare till och med, men nu vet du hur det känns att vara glad. Det är värt att leva för de stunderna, hur få och korta de än må vara. Vem vet, en dag kanske de stunderna blir längre och oftare. Du kanske äntligen hittar det du letat efter så länge. Tänk om du hde gett upp? Skulle du kunna förlåta dig själv om du vet att du kan finna nånting så BRA, det du väntat på i alla dessa år? Så fortsätt kämpa. Fortsätt även fast det ser mörkt ut just nu. Kämpa för din framtida jag som kommer vara så tacksam för dina beslut nu. Brighter days are coming. Bara forstätt kämpa. Jag vet att det är svårt. Men det kommer vara värt det. Tillsut vill jag bara säga: Mejla om ni behöver någon att prata med. Kommer alltid läsa och försöka göra mitt ALLRA bästa för att hjälpa till. Och vänd er till varandra, så att ni vet att ni inte är ensamma. Man blir starkare ju fler man är, om man vet att det är människor som kommer stå där och fånga er om ni faller. Kärlek till er alla ~ STAY STRONG ~

Finns inga ord!

Erik! Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig! Har aldrig varit så kär som jag är! Du är mitt allt mitt liv! Du har förändrat mitt liv! Du är den som bygger upp mina dagar. Den som får mig att vilja leva. Utan dig är jag bara tomma Lina. Men med dig är jag så sjukt mycket mer. Du får mig att orkar nästan varje sekund av mitt liv. Dagen det blev vi var den bästa dagen i mitt liv. Varje sekund med dig tar jag åt mig av. Tar in alla minnen alla stunder. Det är hämskt att vara sjuk just nu! Fatta jag kommer typ inte träffa dig på 1 vecka! Men om 1 vecka älskling då så träffas vi igen och fy ***  va vi ska ha de mys då! Shit va jag saknar dig! Du är det bästa som har hänt mig! Suger på att skriva såna här texter men jag försöker ändå. Asså shit det är vi det ör helt otroligt! Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig Erik! Du och jag för alltid! 
♥ L 

Natti!

Nu ska jag lägga mig framför en tjejfilm och mysa så jag blir frisk. God natt! Puss!

Hihi!

http://ask.fm/linabreitholtz

Dagen!

Idag började jag skolan vid 9.20 men hade dock flex innan. Så då började jag 8. Sen så gick dagen jätte sakta eftersom jag mådde piss. Men vi slutade vid 13.10 så de va chill + att sista lektionen kom något konstigt "band" till oss och spelade. De va vell helt okej. Sen drog jag, Kim, Kasper, Fredrik och Linn hem till Kim och vi hade asss roligt fick bort mina tankar från att jag mådde piss ett tag. Sen drog vi till Elevensval i skolan som började vid 3. Och vid 4 skulle jag jobba men de blev inget eftersom den andra tränaren va sjuk. Så vi drog till Kim igen då va de - Fredrik för han drog hem och + Ronja. Sen åkte jag hem gjorde läxor och för en stund sen kollade jag på min nya favvo film den gick på 4:an kommer dock inte ihåg vad den hette bara för de hehe. Och nu sitter jag här med feber och så ont i halsen så de inte finns och bloggar. För er skull. Haha men kanske slänger in något mer inlägg vi får se. Puss!


Instagram facebook twitter osv...

En sak jag måste ta upp här på bloggen är alla som blir hackade på Instagram facebook twitter osv. Själv blev min Instagram hackad och togs bort för någon månad sen. Men idag verkar de vara många som bli hackade av mina kompisar. Eller dem senaste veckorna har de varit mycket hackade på Instagram facebook och annat. Främst på Instagram. Idag blev Weronika av min sin Instagram och hennes facebook blev också hackad. Jag tycker att de är lite konstigt att folk vill gå in på andras och förstöra. Fattar dem inget eller. Men det konstiga är att det finns ingen "ta bort" knapp på Instagram. Så det måste vara någon som kan ta bort dem osv. Men det är synd att de händer. Själv vet jag hur rädd man blir när man hamnar i den situationen eftersom de hände mig. Usch snälla sätt stopp för de här. Puss och kram!

Läxor.

Just nu sitter jag med läxor. Har 2 prov i veckan + 3 andra läxor :'(. Aja men sen blir de mys framför kontoret och massor av annat. Puss!


Nu tar jag mig en dusch sen bloggar!






Slagg!

Slagg med allrabästavän torsdag fredag lördag och söndag! Älskar dig Ida! Du är den bästa vännen i världen!:*******<3<3<3<3<3 @IdaFlygar #Allra #Bästa #Vännen #världen #för # alltid.
Idag va jag med allrabästavän kille o andra allrabästavän efter skolan! Lite mys sådär. Som jag skrev ska jag o allrabästavän slagga hela helgen!






























God morgon!

God morgon! Sitter på tyskan o bloggar. Idag mår jag inte toppen för jag har asss ont i halsen o tappat rösten :'(. Men nu måste jag vara aktiv puss!


Bilder från helgen!




































heej

hej Hej Alva här :* haha nej men jag lina Ronja och Tova sitter och flexar men vi slutar nu så hahaha

haha en oseriös bild på mig XD

Kollar house med en stor kopp te!

Bloggar imrgn om varför de varit dålig uppdatering!:*




Åååå va gullig!

Tycker verkligen inte att de är jobbigt! Tvärtom! Älskar er! Ni är fan bäst! :*


Mot pojkvän sen slagg o va barnvakt med bästa vän!






Dagen!

Idag gick vi i skolan till 4. Bläää sen drog jag, Kim, Lollo o Linn hem till Kim o va där en stund. Sen när Lollo o Linn drog hem skrämde jag och Kim upp varandra så nu tror jag typ att det står en död männsika bervid mig hela tiden. Och sen kom Erik med en bild på en blodig jävla männsika så jag fick hjärtattack. Aja så har min dag sätt ut idag. Puss!

Alva

nu är det Alva som bloggar här. idrott nu!! <3<3<3<3<3

Förlåt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat. Men igår efter att Lollo hade åkt hem så åkte jag och tränade med mamma. Efter de körde pappa mig till Moa. Idag när vi vaknade gick vi upp och fixade hamburgare hehe. Sen sprang vi till bussen för hon skulle på träning. Och då kom jag på att jag glömt nycklarna. Skulle åka till Erik men de blev inte så åker dit på onsdag istället. Men eftersom jag va utelåst så gick jag till Kim o va med henne o vi hade livestream o massa skit. Skit roligt! Men nu sitter jag här och har inget att skriva. Men bloggen uppdateras mer imorgon puss!




.

Kolla! Jag och Kim dansar just dance o gangnam style!
http://twitcam.com/ddrba

Ni kan fortsätta med frågestunden här!

(Igga mina ben i mitten bilden det blev lite fail.)

Design.

Gör gratis header och design till er som har blogg och vill ha. Använder photoshop. Kommentera om ni vill ha.

Gårdagen och idag.

Förlåt för att bloggen nästan stått tom. Men igår åkte vi till Gävle och åkte skidor och snowboard. VI åkte runt 7 på morgonen. Och kom hem typ 8 på kvällen. Idag vaknade jag och va på helt okej humör gick upp och gjorde frukost för klockan va typ 11 och dem andra hade redan ätit. Sen ringde jag Lollo och så drog vi till Täbban och kollade bio. Jag fick inte med mig något hem men de de fick Lollo, hon köpte något på Hollister. Sen drog jag till mig och hon till stallet. Orkade inte följa med idag lat som jag är. Men nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att hon ska komma. Försöker övertala Erik att han ska åka hem från sitt jävla läger. (Förlåt språket). Men uppdaterar mer sen. Puss!

Gårdagens shopping.








Sjukt mysig dag!

Hej lovers! Hade en sjukt mysig dag med mamma idag. Vi åkte in till stan runt 11. Åt och sen gick vi på teater. Sjukt mysigt! Den va skit bra! Och sen drog vi och shoppade lite. Ikväll så ska jag nog färga håret tror jag. Men jag skriver mer sen. Måste dra puss! Bjuder på 2 bilder jag tog för någon vecka sen. Puss

2013!

2013 kommer bli mitt år! Kommer sköta skolan bättre beteendet ska bli bättre och kärleken!


FRÅGESTUND!

KÖR PÅ FRÅGESTUND! KOMMER KANSKE BLI VIDEOINLÄGG! 

Tappar....

Hej sunshines! Börjar tappa läsare! Från 100 till 70! Men sov ju med Ida och Ronja igår eller sov och sov. ROnjas mamma hade köpt redbull eller så man gör egen och då gjorde vi 10 lite och drack så från 6 - 12 i morse försökte vi sova, vi somnade och vaknade och så höll de på sådär. Vet inte vad som hände har bulor och allt möjligt nu! Och Ronja vaknade med ojämn brun utan sol. Har varit hemma idag för jag mår inte topp! Nu skypar jag med Erik och Emelie. Bara 9 dagar kvar tills du kommer hem älskling! EMELIE KOM HEM NU! Puss

Nyår!

Igår va de livat! Vi var runt 30 pers i min gudfar o gudmors lokal. Jag och mina kompisar hade lägenheten också! De va nice. Jag sov hos dem men mamma o pappa och mina syskon sov i ett rum dem har i ett hus lite länge bort skit fint! Vaknade runt 12 idag och så åkte vi hem. Då kom Ronja och nu ska jag sova hos henne och så är vi med Ida. Kan inte skriva mer nu! Men skriver mer sen! Puss! //Lina Ronja o Ida!